Política de privacitat

En aquest lloc web, una de les nostres principals prioritats és la privadesa dels nostres visitants. Aquest document de política de privadesa conté tipus d’informació que el lloc web recopila i registra i com l’utilitzem.

Si teniu preguntes addicionals o necessiteu més informació sobre la nostra política de privadesa, no dubteu en contactar-nos.

Aquesta Política de privadesa només s'aplica a les nostres activitats en línia i és vàlida per als visitants del nostre lloc web pel que fa a la informació que van compartir i / o recopilar al lloc web. Aquesta política no és aplicable a cap informació recopilada fora de línia ni a través de canals diferents del lloc web.

Consentiment

Mitjançant l’ús del nostre lloc web, accepteu la nostra política de privadesa i acceptem els seus termes.

La informació que recopilem

La informació personal que se us demani que proporcioneu i les raons per les quals se us demana que la proporcioneu, us quedaran clares en el punt que us demanem que proporcioneu les vostres dades personals.

Si ens poseu en contacte directament, és possible que rebem informació addicional sobre vosaltres, com ara el vostre nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, el contingut del missatge i / o fitxers adjunts que ens pugueu enviar i qualsevol altra informació que vulgueu triar.

Quan us registreu per a un compte, us podem demanar la vostra informació de contacte, inclosos articles com ara nom, nom de l’empresa, adreça, adreça de correu electrònic i número de telèfon.

Com utilitzem la vostra informació

Utilitzem la informació que recopilem de diverses maneres, incloent:

  • Proporcionar, operar i mantenir la nostra pàgina web
  • Millorar, personalitzar i ampliar el nostre webste
  • Comprendre i analitzar el funcionament del nostre lloc web
  • Desenvolupar nous productes, serveis, funcions i funcionalitats
  • Comunicar-se amb vostè, directament o a través d’un dels nostres socis, inclòs per al servei d’atenció al client, per proporcionar-vos actualitzacions i altra informació relacionada amb el webste i amb finalitats de màrqueting i promocions
  • Envieu-vos correus electrònics
  • Trobar i prevenir el frau

Arxius de registre

Aquest lloc web segueix un procediment estàndard d'ús de fitxers de registre. Aquests fitxers registren els visitants quan visiten llocs web. Totes les empreses d’allotjament fan això i una part de l’anàlisi dels serveis d’allotjament. La informació recollida pels fitxers de registre inclou les adreces de protocol d’Internet (IP), el tipus de navegador, el proveïdor de serveis d’Internet (ISP), la data i l’hora, les pàgines de referència / sortida i, possiblement, el nombre de clics. Aquests no estan vinculats a cap informació que sigui identificable personalment. La finalitat de la informació és analitzar les tendències, administrar el lloc, fer un seguiment del moviment dels usuaris al lloc web i recopilar informació demogràfica.

Cookies i Web Beacons

Com qualsevol altre lloc web, aquest lloc web utilitza "cookies". Aquestes cookies s’utilitzen per emmagatzemar informació, incloses les preferències dels visitants, i les pàgines del lloc web a les quals va accedir o va visitar el visitant. La informació s’utilitza per optimitzar l’experiència dels usuaris personalitzant el contingut de la nostra pàgina web en funció del tipus de navegador dels visitants i / o altra informació.

Google DoubleClick DART Cookie

Google és un proveïdor de tercers al nostre lloc. També utilitza galetes, conegudes com a galetes DART, per publicar anuncis als visitants del nostre lloc en funció de la seva visita a www.website.com i altres llocs d'Internet. No obstant això, els visitants poden optar per denegar l’ús de galetes de DART visitant la Política de privadesa de l’anunci i la xarxa de contingut de Google al següent URL: https://policies.google.com/technologies/ads

Política de privadesa de socis publicitaris

Podeu consultar aquesta llista per trobar la Política de privadesa de cadascun dels socis publicitaris del lloc web.

Els servidors o xarxes publicitàries de tercers utilitzen tecnologies com galetes, JavaScript o balises web que s’utilitzen en els seus respectius anuncis i enllaços que apareixen al lloc web, que s’envien directament al navegador dels usuaris. Reben automàticament la vostra adreça IP quan es produeixi. Aquestes tecnologies s’utilitzen per mesurar l’eficàcia de les seves campanyes publicitàries i / o personalitzar el contingut publicitari que veieu als llocs web que visiteu.

Tingueu en compte que aquest lloc web no té accés ni controla aquestes cookies que fan servir anunciants de tercers.

Tercers Polítiques de privacitat

La política de privadesa d’aquest lloc web no s’aplica a altres anunciants ni llocs web. Per tant, us aconsellem que consulteu les respectives polítiques de privadesa d’aquests servidors d’anuncis de tercers per obtenir informació més detallada. Pot incloure les seves pràctiques i instruccions sobre com desactivar determinades opcions.

Podeu optar per desactivar les cookies mitjançant les opcions del vostre navegador. Per conèixer informació més detallada sobre la gestió de cookies amb navegadors web específics, es pot trobar als respectius llocs web dels navegadors.

Drets de privadesa de CCPA (no venc les meves dades personals)

En virtut del CCPA, entre altres drets, els consumidors de Califòrnia tenen dret a:

Sol·liciteu que una empresa que recopili dades personals d’un consumidor reveli les categories i les dades específiques de dades personals que una empresa ha recopilat sobre els consumidors.

Sol·liciteu que una empresa suprimeixi totes les dades personals sobre el consumidor que ha recopilat una empresa.

Sol·liciteu que una empresa que ven dades personals d'un consumidor no en vengui dades personals.

Si feu una sol·licitud, tenim un mes per respondre-us. Si voleu exercir algun d’aquests drets, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Drets de protecció de dades de GDPR

Ens agradaria assegurar-vos que esteu al corrent de tots els vostres drets de protecció de dades. Tots els usuaris tenen dret a:

Dret d'accés: teniu dret a sol·licitar còpies de les vostres dades personals. Podem cobrar-vos una petita quota per aquest servei.

Dret a la rectificació: teniu dret a sol·licitar que corregim qualsevol informació que cregueu inexacta. També teniu dret a sol·licitar que completem la informació que considereu incompleta.

Dret a esborrar: teniu dret a sol·licitar que esborrem les vostres dades personals, en determinades condicions.

Dret a restringir el tractament: teniu dret a sol·licitar que restringim el tractament de les vostres dades personals, en determinades condicions.

Dret d’oposició al tractament: teniu dret a oposar-vos al nostre tractament de les vostres dades personals, en determinades condicions.

Dret a la portabilitat de les dades: teniu dret a sol·licitar que transferim les dades que hem recollit a una altra organització, o directament a vosaltres, en determinades condicions.

Si feu una sol·licitud, tenim un mes per respondre-us. Si voleu exercir algun d’aquests drets, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Informació infantil

Una altra part de la nostra prioritat és afegir protecció als nens mentre utilitzem Internet. Animem els pares i tutors a observar, participar i / o supervisar i guiar la seva activitat en línia.

Aquest lloc web no recull conscientment cap informació personal d’identificació de menors de 13 anys. Si creieu que el vostre fill va proporcionar aquest tipus d’informació al nostre lloc web, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres immediatament i farem tot el possible perquè eliminar aquesta informació dels nostres registres.